Bábovka, co se vždy povede

Šárka R.
514 hlasů
Tisknout Tisknout

Ingredience

Postup

Troubu předehřejte na 175 °C. Bábovkovou formu vymažte tukem a vysypte kokosem. Vyšlehejte v míse žloutky s cukrem. Přepněte na pomalé šlehání a postupně přidejte další ingredience – olej, mléko, horkou vodu. Potom po částech zapracujte mouku prosátou s kypřicím práškem. 4 bílky se špetkou vyšlehejte na pevný sníh. Stěrkou sníh zlehka vmíchejte do těsta. Těsto vlijte do formy na bábovku a pečte asi 45 minut. Špejle po zapíchnutí musíte vytáhnout čistou.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu