Cappuccino bábovka

Jitka Z.
516 hlasů
Tisknout Tisknout

Ingredience

Postup

Nejdříve se smíchá smetana, cappuccino, skořice, kakao a espresso, v rendlíku se zahřeje, aby se vše spojilo, a pak hned odstaví.

Vajíčka se vyšlehají s javorovým sirupem, postupně se na přeskáčku přidává mouka smíchaná s kypřícího práškem a ochucená smetana. Vyšlehá se těsto, které jsem pekla v silikonové formě na 180 stupňů 35 minut.

Ozdoba: hořká čokoláda s 1 kávovou lžičkou kokosového oleje, slunečnicová semínka v čokoládě a sušené maliny. 

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu