Ingredience
Postup
Nejdříve se smíchá smetana, cappuccino, skořice, kakao a espresso, v rendlíku se zahřeje, aby se vše spojilo, a pak hned odstaví.
Vajíčka se vyšlehají s javorovým sirupem, postupně se na přeskáčku přidává mouka smíchaná s kypřícího práškem a ochucená smetana. Vyšlehá se těsto, které jsem pekla v silikonové formě na 180 stupňů 35 minut.
Ozdoba: hořká čokoláda s 1 kávovou lžičkou kokosového oleje, slunečnicová semínka v čokoládě a sušené maliny.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.