Ingredience
Postup
Hovězí maso rozdělte na dva díly a rukama vytvarujte vysoké placky o velikosti bulek. Hovězí placky do hamburgerů osolte a opepřete z obou stran. Masové placky grilujte na grilu z obou stran, z každé strany 2 minuty. Za tuto dobu se maso zatáhne zvenku a uvnitř zůstane krásně šťavnaté. Na horké maso položte opečenou slaninu s plátky čedaru, který na mase a slanině krásně povolí.
Bulky rozřízněte a z vnitřní strany je na minutku položte na gril. Křupavé celozrnné housky jsou pro poctivý domácí hamburger skvělou volbou, a navíc se křupavá houska jen tak nerozmočí.
Následně bulky potřete barbecue nebo jinou oblíbenou omáčkou. Na omáčku položte pekingské zelí, pak plátky rajčete, grilované maso se slaninou a povoleným čedarem, cibuli, kolečka okurek a přidejte opět omáčku. Teď už jen zakončete hamburger druhou polovinou bulky a spíchněte ho špejlí.
Domácí hamburger ihned podávejte. Dobrou chuť.