Ingredience
Postup
POSTUP:
Brambory a celer oloupejte a nakrájejte na kostky. Ve vroucí osolené vodě je vařte doměkka. Mezitím dejte do mísy maso, přidejte vejce, petrželku, nastrouhaný sýr a směs osolte a opepřete. Důkladně propracujte a vytvořte 4 placky. Postupně je obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Na oleji je pak usmažte dozlatova. Brambory slejte, rozmačkejte a pak prošlehejte s máslem a teplým mlékem. Hotové řízky podávejte s bramborovou kaší a zeleninovým salátem podle chuti.
Tip: Vyzkoušejte do holandských řízků sušená rajčata v oleji.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.