Ingredience
Postup
Cibuli nakrájejte nadrobno, maso na kostky. V hrnci nechte rozehřát olej a máslo. Osmahněte cibuli a pak přidejte maso. Opečte ho tak, aby se zatáhlo. Pak přidejte mletou papriku, protlak, promíchejte a nechte rozvonět. Přidejte loupaná rajčata, cukr, bylinky, sůl a pepř. Přilejte asi 150 ml vody. Přiklopte a pod pokličkou nechte na mírném ohni probublávat asi hodinku a půl. Podle potřeby můžete v průběhu vaření přilít trochu vody nebo vývaru.
Brambory a celer oloupejte, nakrájejte na kostky a uvařte v osolené vodě doměkka. Pak je slejte, přidejte máslo a rozšťouchejte. Přidejte smetanu a umixujte hladkou kaši. Hotová líčka podávejte s bramborovocelerovou kaší a zeleninovým salátem podle chuti.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.