Punč

Jestli vás něco stoprocentně zahřeje, je to horký punč. Horký nápoj si nemusíte vychutnávat jen na vánočních trzích, ale připravit si ho můžete kdykoliv i u vás doma. Tak s chutí do toho!

3 hlasů
Tisknout Tisknout
Punč - recept
Množství
Množství:
1,5 litru
Příprava
Příprava:
5 minut
Vaření
Vaření:
35 minut
Náročnost
Náročnost:
snadné

Ingredience

Postup

Jablko, pomeranč i citron nakrájejte na plátky. 

Pomerančový džus nalijte do hrnce, přidejte k němu cukr i koření a plátky ovoce. Přiveďte džus k varu a krátce povařte (cca 3 minuty).

Punč - recept - ingredience v hrnci na sporáku MORA

Nyní přilijte červené nebo růžové víno a stáhněte teplotu na nízký stupeň. Punč již nevařte, ale zahřívejte / udržujte teplý.

Po cca 30 minutách sceďte punč přes síto a teplý podávejte. 

TIPY A RADY: pro větší intenzitu chuti nechte punč odstát s ovocem a kořením až hodinu (místo 30 minut) bez zahřívání a poté si ho ohřejte až těsně před podáváním.
Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu