Ingredience
Postup
Z mouky, tuku, cukru a vejce vypracujeme těsto. Rozdělíme si na malé kousky. Do každého kousku zabalíme 1 lískový ořech (nebo mandli) a vytvarujeme ježka - je lépe dělat malé a kulaté se zvednutým protáhlým čumákem, Těsto se při pečení lehce rozlije. Pečeme asi 15 minut dokud ježci nezrůžoví cca na 150 - 160 stupňů. Po upečení ježky necháme zchladnout. Rozpustíme čokoládu.Tělíčka ježků namočíme zvrchu v čokoládě a posypeme kokosem.Zbylou čokoládou a špejlí doděláme ježkům oči, případně lze dozdobit i čumáček.
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Dáme vám 200 dní na vyzkoušení spotřebičů s možností vrácení.