Mrkvová bábovka

1532 hlasů
Tisknout Tisknout

Ingredience

Postup

Nejprve si nastrouhejte mrkev najemno. K mrkvi přidejte najemno nasekané vlašské oříšky, kokosový cukr (nebo jiné sladidlo), skořici, sodu a kypřící prášek do pečiva. Přidejte ještě kokosový tuk a vše lehce promíchejte. Nakonec přidejte mouku a postupně vmíchejte teplou vodu.

Těsto nalijte do vymazané a vysypané bábovkové formy. Bábovku dejte péct do vyhřáté trouby na 160 °C na 60 minut. Hotovou bábovku ještě za tepla vyklopte z formy a nechte vychladnout.

Pokud nechcete sypat na bábovku moučkový cukr, zkuste kokos. Díky mrkvi je bábovka úžasné vláčná!

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu