Piškotové valentýnské srdce

Adéla Brokešová, Dvůr Králové n. L.
400 hlasů
Tisknout Tisknout
Příprava
Příprava:
1 h

Ingredience

Postup

Celá vejce šleháme s cukrem asi 10 minut , pak lehce vmícháme mouku (nešleháme), vše vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy srdce (měla jsem keramickou) a v předehřáté troubě upečeme při 180 stupních asi 15 minut, zkusíme špejlí. Mezitím si uvaříme puding, dáme vychladit, v míse šleháme máslo s moučkovým cukrem a pomalu přidáváme vychladlý puding. Vychladlé srdce rozkrojíme, namažeme krémem, podle návodu na sáčku uděláme želatinu, srdce poklademe jahodami, zalijeme želatinou. Okolo ozdobíme zbylým krémem.

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu