Ingredience

Postup

Moučkový cukr smíchejte se strouhaným kokosem a poté přidejte 2 bílky a změklé máslo. Za pomocí rukou pořádně propracujte, aby se kokos spojil s cukrem, máslem a bílky. Díky teplým rukou se máslo rychle rozpustí a se vším rychle spojí.  

Vypracovanou směs na kokosky nabírejte lžičkou a utřením o hranu mísy směs v lžičce stlačte, vytvoří se vám tak kopeček. Dobře to jde, když se lžička namočí do vody. Kokosky jdou pak lehce vyklepnout.  

Kokosky pokládejte na plech s pečícím papírem a dejte je péct do předem vyhřáté trouby na 170 °C a pečte cca 10-15 minut nebo do lehce zlatava.  

Po upečení nechte vychladnout. Kokosky je lepší nechat pár dnů odležet a oni zvláční.  

 

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu