Ingredience

Postup

Na vále ze všech surovin vypracujeme těsto, které si rozdělíme na dva díly. Do jednoho dílu zapracujeme kakao. Ze světlého i tmavého těsta si vytvoříme tenké válečky, které smotáme do jednoho válečku. Váleček smotáme do tvaru šneka. Poklademe na pečicí papír a v troubě pečeme do světlounka při 180 °C. Necháme vychladnout na plechu.
Tip: Máslo do těst používejte hned z chladničky, nenechávejte změknout. Před zpracováním je lepší těsto také nechat v chladničce vychladit. Vytahuji z trouby ještě světlé a nechávám na plechu zcela vychladnout.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu