Ingredience
Postup
Na vále ze všech surovin vypracujeme těsto, které si rozdělíme na dva díly. Do jednoho dílu zapracujeme kakao. Ze světlého i tmavého těsta si vytvoříme tenké válečky, které smotáme do jednoho válečku. Váleček smotáme do tvaru šneka. Poklademe na pečicí papír a v troubě pečeme do světlounka při 180 °C. Necháme vychladnout na plechu.
Tip: Máslo do těst používejte hned z chladničky, nenechávejte změknout. Před zpracováním je lepší těsto také nechat v chladničce vychladit. Vytahuji z trouby ještě světlé a nechávám na plechu zcela vychladnout.
Podobné recepty
Chcete pomoci s výběrem, nebo potřebujete poradit s něčím jiným?
bezplatná zákaznická linka
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
K nákupu akčního setu získáte 8dílnou sadu nádobí v hodnotě 4 990 Kč jako dárek.