Ingredience
Postup
Listové těsto půlku těsta rozválet na celý plech, ponechat vcelku, druhou půlku také rozválet na plech, potom před upečením rozkrájet na jednotlivé kousky a těsta propíchat vidličkou. Pečeme na 200 °C, po nafouknutí snížíme na 170 °C, prvních deset minut neotvírat troubu! Krém ½ l mléka, 2 vanilkové pudingy, 9 dkg krupicového cukru, 2 žloutky, 1 vanilk. cukr Uvaříme z výše uvedených surovin, necháme vychladnout. 9 dkg cukru, 12,5 dkg másla (hery) - vyšleháme, přidáme uvařenou směs, 2- 3 lžíce rumu, pořádně vyšleháme. Hotový krém namažeme na celou placku, přiklopíme jednotl. kousky, pomažeme rybízovou marmeládou a potřeme rumovou nebo rumovocitronovou polevou. Poleva 1 lžíce rumu, 1 lžíce horké vody, 10 dkg moučk. cukru mícháme do hladka cca 10 min. Před podáváním uchováváme v chladnu. Jak dáme řezy na stůl, velmi rychle zmizí.