Ingredience

Postup

Nejprve začněte tím, že dáte vejce do menšího rendlíku se studenou vodou. Vodu s vejci přiveďte k varu, na sporáku pak ztlumte plamen a nechte vodu probublávat asi 8 minut. Jakmile jsou vejce uvařená, zchlaďte je studenou vodou. Vajíčka oloupejte a nakrájejte najemno.  

Do mísy dejte tuňáka i s olejem (zdravější variantou může být tuňák ve vlastní šťávě), tavený sýr, nadrobno nakrájenou šalotku, dijonskou hořčici, majonézu, sůl, pepř a nakrájená vejce.  

Za pomocí vidličky vše důkladně smíchejte a podle chuti můžete přidat více majonézy nebo hořčice. Nezapomeňte pomazánku znovu důkladně zamíchat.  

Tuňákovou pomazánku podávejte na čerstvém chlebu.

Podobné recepty

Bezplatná zákaznická linka
800 105 505
Každý pracovní den 8.00 - 16.00 h
Hledáte svého nejbližšího prodejce nebo naši značkovou prodejnu?
Zobrazit mapu